Vijf van Studio Ministek – week #38: Vroemmm!

 

Er komt nog niet veel uit de mond van ons kleine aapje. Maar als hij met z’n autootjes speelt, ontsnapt er een duidelijk ‘vroemmm’. Ik vermoed dat ons wagenpark zich de komende tijd gestaag zal uitbreiden. Voor onszelf èn voor alle anderen met een kleine autoliefhebber, vijf keer blij met bolides.

Het begint met één. En voordat je het weet, breek je bijna je nek over de autootjes. Met deze oplossing sla je drie vliegen in één klap: de kamer is opgeruimd, de trotse autobezitter heeft zijn of haar eigendommen tentoongesteld en door de open structuur is het een uitnodiging tot spel. 

Een half uurtje aan de slag met masking tape en je hebt een mooi stratenplan op de vloer, tafel of muur; thuis of op het kinderdagverblijf. Als je kinderen laat mee-ontwerpen en -plakken, wordt het misschien niet zo strak, maar wel meer eigen. Hoge ‘wow’-factor gegarandeerd. 

Grafisch autobehang geeft een mooi accent aan de kamer van iedere kleine autoliefhebber. Soortgelijk behang vind je bij Ferm Living. Liever realistische auto’s op de muur? Kies dan voor het stijlvolle behang van Studio Ditte.

Op dit kleed van wolvilt van het Duitse Hey-Sign blijven kleine knieën en billen lekker warm. Verkrijgbaar in ruim veertig intense kleuren, is er altijd wel een geschikte kleur te vinden. Wat dacht je van klavergroen, citroengeel of klaproosrood?

En dan, uitgespeeld en moe, nog één verhaaltje in het licht van deze lamp van Ferm Living

P.s. Zie je op de foto met het behang dat foto’s hier op kind-hoogte hangen? Vaak zijn we als volwassene geneigd dingen op onze ooghoogte aan de muur te hangen (om nog maar te zwijgen van de knutselwerkjes aan het plafond in menig kindcentrum). Kijk eens vanuit het kind als je weer een spijker in de muur slaat!