Vijf van Studio Ministek – week #37: Stippels!


Gisteren plofte ik na een mooie hardloopwedstrijd lekker op de bank, dus de nieuwe Vijf van Studio Ministek liet een dagje op zich wachten. Met een nieuw PR in the pocket verkeer ik nog in feestelijke sferen, dus deze week vijf keer inspiratie met confetti en andere stippels. 

Word jij ook zo blij van deze confetti op de muur? Sjabloneer de stippen met verf op de muur, of als je meer van het type ‘snel en makkelijk’ bent: plak er lustig op los met muurstickers. Bijvoorbeeld met die van het mooie Franse merk Franse Lilipinso

Multifunctionele confetti op de muur creëer je met deze Losjön-knoppen van IKEA. Die vrolijk, handig en ook nog eens heel voordelig zijn. Zo heb je ruimte voor los slingerende kleren, zelf geregen kettingen, of gewoon niks. Want zo’n wand-met-stippen is natuurlijk ook gewoon een feest om naar te kijken. 

Leuk, kinderen. Maar wat maken ze soms een herrie! Met deze fraaie akoestische elementen, creëer je een fijne omgeving zonder galm. KULA Cluster wordt geproduceerd door het IJslandse label Bryndis Bolladottir. In Nederland zijn deze elementen verkrijgbaar via NordicSilence. Eigenlijk een musthave voor ieder kinderdagverblijf, maar waarom niet ook thuis?

Ik vind ze geweldig, die viltbolletjes. Als vloerkleed, maar ook zo: als simpele slinger. Zo breng je snel een mooi kleuraccent aan in de kinderkamer. Pas wel op dat kleine handjes de bolletjes niet te pakken krijgen. 

Soms maakt iets simpels het verschil. Een simpel bed en een eenvoudige entresol krijgen met gaten een heel andere dimensie. Gaten zijn leuk. Gaten zijn spannend. Gaten lokken spel uit. Ontdekken maar! 

P.s. Gelukkig heb je voor bloggen je kuitspieren niet nodig…